24-aastast Reusi on kogu hooaja vältel seostatud erinevate Euroopa tippklubidega, neist enim on olnud seejuures juttu Manchester Unitedist. Olgugi, et mängumees pole pärast 2012. aastal klubiga taasliitumist veel ühtegi tiitlit võitnud, ei näe ta lahkumiseks mingit põhjust.

"Võin kindlalt öelda, et mängin Dortmundis ka järgmisel hooajal. Ma ei pea muretsema selle pärast, kui hästi ma end siin tunnen," leiab Jürgen Kloppi ründeformatsioonis olulist rolli kandev Reus.

"Mängisin siin 10 aastat noorena, kuid pidin seejärel astuma sammu tagasi läbi Ahleni ja Mönchengladbachi, et teha seejärel kaks sammu edasi. Nüüd olen ma tagasi Dortmundis ja tunnen end siin taaskord väga hästi. Mu leping lõpeb 2017. aastal," sõnas Dortmundi kasvandik.

Küll aga lahkuvad suvel klubist tipuründaja Robert Lewandowski, kes hakkab mängima Bayernis, ning hooaja keskel pärast Mats Hummelsi ja Neven Subotići vigastada saamist palgatud keskkaitsja Manuel Friedrich, kes lõpetab karjääri. Kui kuulujutud välja jätta, siis keegi teine põhimeestest - teiste seas ka Ilkay Gündogan - meeskonnast lahkumas pole.

Oma esimese tiitli võib Reus võita juba 17. mail, kui Berliini olümpiastaadionil peetavas Saksa karikafinaalis minnakse vastamisi ei kellegi muu kui Müncheni Bayerniga.