„Reedene päev meile tõesti kõige paremini ei alanud. Kümme kilomeetrit pärast starti kadus ära meie omavaheline side ja Raigo pidi kõva häält tegema. Aga see oli veel väike mure. Katse 16. kilomeetril oli väga kiire koht, vasak-parem kurv hüppega, ja kuna Mads Østberg oli seal varem välja sõitnud, olime seal veelgi ettevaatlikumad. Hüppest maandudes juhtus midagi roolivõimuga ja auto keeras ise metsa - seda olukorda oli võimatu vältida. Analüüsisime koos meeskonnaga ka sisevideot ja auto datat ning üritasime aru saada, miks nii juhtus. Kui vähegi võimalik, siis jätkame,“ rääkis Tänak, kui oli jõudnud Carlos Paz'is asuvasse Argentina ralli hooldusalasse.

Drive DMACK meeskonna mehaanikud teevad Argentinas eestlaste autoga kõvasti tööd, et Tänak ja Mõlder pääseks laupäeval taas starti, seda siis juba Rally 2 reeglite kohaselt. WRC 2 arvestuse liidrid on Nasser Al-Attiyah-Giovanni Bernacchini (Ford Fiesta RRC). Koos eilsete lisaminutitega on Tänaku ja Mõlderi kaotus neile pea 20 minutit. 

Laupäeval on kavas viis kiiruskatset kogupikkusega 164,34 kilomeetrit. Esimene auto stardib esimesele kiiruskatsele Eesti aja järgi kell 14.33.