Sel nädalavahetusel peetakse Türil Eesti meistrivõistluste esimene etapp ja samal päeval algab ka Soome MX2 klassi meistrisari. Kahro loobus Soome tiitli kaitsemisest ja keskendub kodusele MX2 tiitlile.

"Olin raske valiku ees. Paljud Soome sponsorid soovisid väga, et kaitseksin oma tiitlit seal. Mul aga pole veel suve MX2 tiitlit Eesti meistrivõistlustelt ning hing ihkas selle järgi. Sain oma toetajatega kokkuleppele, et sõidan Soomes valikuliselt ja osalen kõigil neljal EMV etapil. Alla Eesti mx2 meistritiitli ma millegagi ei rahuldu," ütles Kahro oma pressiteenistuse vahendusel.

Kodune hooaeg ei alanud noormehel kergelt: Baltic Sea Challenge Cup-i Läti etapil toimunud kukkumisel sai Kahro reielihase rebendi. Nüüdseks on jalg täielikult taastunud ning sõidu ajal see enam muret ei tekita.

"Pea kuu on möödas mu kukkumisest Lätis ja jalg on taastunud päris hästi, sõitu ta mul enam ei sega. Lihtsalt viimased kuu aega pole saanud aktiivselt trenni teha nii nagu sooviks ja vaja oleks olnud. Esimesele EMV etapile lähen sellele vaatamata enesekindlalt ja võidu peale välja," lisas ta.