"Meil on meeskonnas mitmed väga tugevad ratturid ning taolisel rahvaspordiüritusel ei tohiks me alla võidu mitte mõeldagi. Tõenäoliselt saab II Jõgeva rattarallil olema jällegi väga kõrge tase, kuid ühtse meeskonnana prooviks võidu siiski ära võtta. Pealegi on tegemist minu kodukoha sõiduga ning kuigi ma ise ratast joonele ei lükka, soovin vähemalt, et mu juhendatavad sportlased võidaks," lausus Mandri.

Rietumu-Delfin koosseisus peaks starti tulema möödunud nädalal Venemaa profisõitudel kahel korral poodiumile tõusnud Andris Smirnovs, ülemöödunud aasta Euroopa meistrivõistluste hõbedamees Andžs Flaksis ja eestlased Peeter Pruus ja Peeter Tarvis. Lisaks veel 1-2 ratturit ratturit, kelle osalemine otsustatakse hiljem.

24. mail toimuv II Jõgeva rattaralli on keskmisest pikem ja raskem rattasõit, kuhu on teretulnud ka harrastus- ja tervisesportlased. 110-kilomeetrine põhisõit toob stardijoonele mitmeid tegijaid Lätist ja Soomest, lisaks on kohal mitmed Eesti tipud. Esimese Jõgeva rattaralli võitnud Gert Jõeäär on samuti kinnitanud, et plaanib tänavusel võistlusel stardis olla ja võitu kaitsta.

Vähem treeninud harrastus-ja tervisesportlastel on võimalus kaasa lüüa 50,5-kilomeetrisel matkasõidul.