Kokku korraldatakse Viskekahuri võistlusi neljale vanuseklassile, kusjuures noored võtavad üksteiselt mõõtu kolmepunktivisetes. Tänaseks on toimunud kolm võistlust, mille käigus on selgunud TA-, TB- ja PB-klassi täpseimad viskekütid.

Esimese võistluse Viskekahuri tiitlile võitis laupäeval TB-klassi (sünd. 1998) arvestuses Audentese SK neiu Berit-Annabel Loomägi. Siinkohal tasub mainida, et Berit võttis võidu kaks aastat vanemate vahel skoorides. Finaali jõudis teisena Ege-Ly Viirmaa (BC Star).

Pühapäeval sai teinegi Audentese Spordiklubi neiu uue tiitli omanikuks. Eesti U18 koondislane Jane Svilberg skooris TA-klassi (sünd. 1995) võistluse finaalis üheksa punkti ja oli sellega lõppvooru konkurendist parem, kelleks oli Kaari Kamp (Rapla KK). Nii Svilberg kui ka nooremas vanuses edukalt esinenud Loomägi on visketehnika selgeks õppinud treener Reet Rausbergi käe all.

U16 koondise kogemusega Carlos Jürgens on Viskekahur, kes täna Tartus toimunud viskevõistluse finaalis oli parem klubikaaslasest Greg Kirsimäest. Siinkohal väärib eraldi mainimist Kirsimäe ja Jarmo Heituri (Salva/Rock) mõõduvõtt poolfinaalis. Kirsimäe pääses tasavägisest duellist finaali napi 11:10 paremusega. Nii Jürgens kui ka Kirsimäe on Erkmaa KK (tr Aivo Erkmaa) kasvandikud.

Käesoleva hooaja viimane Viskekahuri võistlus toimub 19-ndal mail Saku Suurhallis. Alexela Meistriliiga finaalmängu poolajal, kus vastamisi BC Kalev/Cramo ja TÜ/Rock, asuvad kolmeseid viskama PA-klassi (sünd. 1995) noormehed.