Clippers kaotas avaveerandi kümne punktiga ning läks poolajalegi veel 8-punktilises kaotusseisus, kuid suutis kolmandal perioodil vahe tagasi mängida. Otsustava veerandi lõpuminutiteks hangiti mõnepunktiline edu, mida käest enam ei lastudki.

Clippersi esitust iseloomustas seekord ühtlane panus kõigilt põhimeestelt. Blake Griffin viskas parimana 24 punkti, Jamal Crawford ja Chris Paul lisasid 22 punkti, seejuures viimasena nimetatu andis ka 14 korvisöötu. Kaotajate parim oli taas Stephen Curry 33 punktiga (vabavisked 16-st 16).

Play-off`i teises ringis läheb Clippers vastamisi Oklahoma City Thunderiga, kes alistas otsustavas mängus kodus 120:109 Memphis Grizzliese. Kevin Durant tõi võitjatele 33 punkti, Russell Westbrook lisas 27 punkti ja 16 resultatiivset söötu. Memphise parim oli Marc Gasol 24 silmaga.

Ka Indiana Pacers ei jätnud koduväljakueelist kasutamata, alistades Atlanta Hawksi otsustavas mängus kindlalt, 92:80. Idakonverentsis põhiturniiri võitnud Pacersi parim oli Paul George 33 punkti ja 11 lauapalliga, kaotajatele tõi Paul Millsap 15 punkti ja 17 lauapalli.

Indiana mängib teises ringis Washington Wizardsiga, kes võitis seeria Chicago Bullsi vastu 4:1.

Kaheksa parema hulka on vabu kohti jäänud alles vaid kaks. Ühe neist selgitavad otsustavas mängus San Antonio Spurs ja Dallas Mavericks, teise Toronto Raptors ja Brooklyn Nets.

Otsustav hetk: Griffin tabas minut enne lõppu raske viske ja viis Clippersi viiega juhtima