Kuid võrkpallihooaeg tuleb ka korralikult lõpetada. Nimelt toimub 2. ja 3. mail Kuressaares teistkordselt kõrgetasemeline võrkpalliturniir Linnade Karikas 2014, mis toob kokku Eesti võrkpalli koorekihi. Nagu ka mängude nimi ütleb, võistlevad omavahel linnade esindused. Näeme Eesti erinevate linnade eest mängimas neid mängijaid, kes on antud linnas sündinud või seal aastaid elanud. Hea võimalus saada pilt silme ette, kus need kõige paremad võrkpallurid siis pärit on, kes erinevates kõrgliiga klubides mängivad. Delfist on võimalik jälgida kõiki reedel ja laupäeval toimuvaid mänge otsepildis.

Meeskondade arvestuses saame näha Kuressaare, Pärnu, Rakvere ja Võru esindusi. Eelmise aasta võrkpallipealinna tiitlit läheb kaitsma Kuressaare esindus, kus hakkavad põhiraskust kandma Siim Ennemuist, Siim Põlluäär, Helar Jalg, Mihkel Tanila ja Veiko Lember. Rakvere meeskond baseerub suuresti oma võrkpalliklubi mängijatel, kuid kindlasti annavad võimsust juurde ka Tallinna Selveris mängivad Reimo Rannar ja Ronald Järv. Ka Võru meeskonnas on mitmeid mängijaid Eesti erinevatest klubidest. Kindlasti kannab olulist rolli Tamar Nassar ja saame taaskord näha endiselt väga heas vormis olevat Kristjan Sikastet. Pärnu kui teada-tuntud võrkpallimeka tuleb samuti välja tugeva koosseisuga. Suuresti koosneb meeskond Pärnu VK-s mängivatest mängijatest, kellele on tuge veel pakkumas ka Jaanus Nõmmsalu. Esimeses poolfinaalis kohtuvad loosi tahtel omavahel Võru ja Pärnu ning teises Kuressaare ja Rakvere.

Naiskondade arvestuses saame näha mängimas Tallinna, Viljandi, Tartu ja Kuressaare esindusi.
Tartu tuleb Andres Toode juhendamisel mängima sisuliselt sama võistkonnaga, millega ka klubihooajal mängiti. Kaks saarlannat - Krista Vahter ja Kadi Mägi - liituvad Kuressaare esindusega. Lisaks on Kuressaare naiskonnas veel mitmetes teistes Eesti kõrgliiga klubides mängivaid naisi. Tallinna naiskond baseerub suuresti TTÜ ja TLÜ kõrgliiga võistkondadel ja lubab kindlasti sekkuda kullaheitlusesse. Viljandi on tulemas mitmete praeguste ja endiste tippmängijatega. Seega saab olema turniir ka naiste arvestuses väga põnev, kus näeme esimeses poolfinaalis mängimas Tartu ja Tallinna esindusi ja teises Kuressaare ja Viljandi naisi.

Seega on kõikidel võrkpallihuvilistel õige aeg sammud seada Saaremaale. Korraldajad on võrkpallifännidele teinud soodsad majutuspaketid SPA-s ja hoolitsenud suure meelelahutusprogrammi eest. On aeg lõpetada mängijatel ja fännidel üheskoos tänavune võrkpallihooaeg suure turniiriga. Täpsemat infot mängude kohta saab www.saarevorkpall.ee ja Facebooki lehelt www.facebook.com/saarevorkpall.