„Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste etappidel valitakse kohtunike ja korraldajate poolt iga etapi MVP-d, kes pääsevad sarnaselt varasemate aastatega Tallinnas, Vabaduse väljakul toimuvale finaalvõistlusele, kus tuleb pall keskjoonelt sisse visata“, rääkis võistluste reegleid Sprite tänavakorvpalli peakorraldaja Reigo Kimmel. „Sama võimalus on ka kõikil teistel korvpallihuvilistel, kes võtavad kasvõi mobiiliga üles oma trikiviske mõnelt väliväljakult“, hindas Kimmel.

Võitmiseks peab mängija olema vähemalt 16-aastane, kuid trikivise võib olla sooritatud ka suvaliselt kooli taga asuvalt väliväljakult.

Varasemalt on Sprite kulul sõitnud NBA All-Star mängule Annika Köster, Karl-Peeter Junk, Kaspar Rätsep ning täna Itaalia meistriliigas mängiv Martin Jurtom. Viimane sai võimaluse mängida LeBron Jamesi võistkonnas, Kobe Bryanti tiimi vastu.

Suvine Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste avaetapp peetakse 24. mail Tartus Lõunakeskuse parklas. Võistluste info ja registreerimine: http://tanavakorvpall.ee/