Eesti lasi vastastel juba avapoolajal lüüa viis väravat. "Kartsime neid. Vastased olid meist füüsiliselt täielikult üle ja vaimselt ei suutnud me neile kordagi vastu hakata," rääkis pärast mängu koondise peatreener Keith Boanas, vahendab Eesti Jalgpalli Liit oma koduleheküljel.

"Me jäime alla 50:50 võitlustel ning ei suutnud palli endale saada - ka teisi ega kolmandaid palle - just nii nad meile mitmeid väravaid ka lõid," sõnas Boanas. "Ükskõik, kui palju jälgid videoid nende eelmistest mängudest, siis naiste koondiste puhul ei ole kunagi sarnane mäng, nagu meeste puhul. Pärast seda, kui nüüd ühe korra nendega mängisime, oskame teiseks kohtumiseks loodetavasti paremini valmistuda."

Teisel poolajal löödi eestlannade võrku veel üks pall. "Poolajal ütlesin, et teisel poolajal peame mängima oma uhkuse nimel. Meie mäng oli parem ning võitlesime rohkem," lisas peatreener.

Vastasseis Tšehhiga oli eestlannadele selle aasta seitsmest valikmängust esimene. Koduväljakul on meie naiskonda võimalik näha juba 8. mail, kui A. Le Coq Arenal võõrustatakse Hispaaniat.