Lukas Elo on pärit Murastest, kus ta käib lasteaias ja võtab osa ka seal korraldatavast jalgpallitrennist. Ookeani ületab Lukas esmakordselt, siiani on tema kõige kaugem reisisihtkoht olnud Taani.

Poisi isa, kes saatjana samuti pojaga kaasa pääseb, oli mõistagi üliõnnelik. "Tunne on uskumatu. Sellist õnne poleks oosanud oodata. Lotos kunagi ei võida ja lauamängudes olen alati kaotanud," imestas isa.

"Ma loodan, et kõigil neil, kes meie jalgpallipäeval osalesid, oli meeleolukas päev. McDonald’s korraldab staarisaatja programmi juba kuuendat korda ja selle aja jooksul on tuhanded lapsed üle maailma saanud võimaluse kohtuda oma jalgpalli-iidolitega ning jalutada nendega käsikäes mängu eel jalgpalliväljakule. Olen kindel, et Lukast ootab Brasiilias ees kordumatu elamus ja loodetavasti jääb jalgpalliarmastus temaga terveks eluks," sõnas McDonald's Eesti esindaja Kaija Kevvai pressiteates.

Jalgpallipäeva korraldada aidanud Martin Reim tõdes, et jalgpallipäeval osalenud laste entusiasm oli rõõmustav. "Pooled jalgpallipäeval osalenud lastest käivad jalgpallitrennis, ülejäänute jaoks oli üritus võib-olla esimene kokkupuude jalgpalliga. Ma loodan, et nii mõnigi laps nakatus siin jalgpallipisikuga ning näeme neid tulevikus palliplatsil meie koondise au kaitsmas," avaldas Reim lootust.

McDonald’s on Brasiilias toimuvate FIFA jalgpalli maailmameistrivõistluste ametlik sponsor ning korraldas tänavu staarisaatja programmi koos Eesti Jalgpalli Liidu ja Martin Reimi Jalgpallikooliga. Kaks aastat tagasi saatis McDonald’s Kiievis toimunud Euroopa meistrivõistluste finaalmängule toona 9-aastase Janno Joosep Malmre ja 7-aastase Inger Maria Virro. Inger Maria saatis väljakule Itaalia kaitsja Andrea Barzagli, Janno Joosep Malmre läks väljakule koos poolkatsja Riccardo Montolivoga.