"Meil on kõik väga normaalne! Treenerivahetused käivad aeg-ajalt jalgpalli juurde, selles pole midagi ebaloomulikku," sõnas Starodubtsev.

Mulluse pronksiklubi ja tänavu seni liidrikohta jagava Kalevi juht väitis, et varasem peatreener ja tänane spordidirektor Sergei Ratnikov avaldas ise soovi taanduda. Täpsustavale küsimusele, kas see ikka kindlasti oli nii ja tegemist polnud juhtkonna initsiatiiviga, vastas Starodubtsev: "Tahtis, ei tahtnud... Ühisel jutuajamisel pakkus ta sellise variandi ise välja. Ütles, et on natuke väsinud."

Ka eitas ta, et muutuse ainsaks põhjuseks sai eelmise vooru 0:3 kaotus kodus Nõmme Kaljule: "Ohumärgid olid üleval juba varem, nii Levadia kui Narva Transi vastu pääsesime hädaga 1:1 viikidega. Muutused olid vajalikud."

Starodubtsev kinnitas, et senine abitreener, 73aastane Vadim Dobiža on üksnes peatreeneri kohusetäitja. Uue pealiku otsingud käivad nii Eestis kui piiri tagant, kuid Sillamäe klubi president ei osanud arvata, kas pigem asub ametisse siinne või välistreener ega ka, millal lahendus leitakse.

Tänast 1:1 viigimängu FC Floraga koos Starodubtseviga Lilleküla staadioni tribüünil vaadanud Ratnikov keeldus kommentaaridest.

Dobiža märkis, et loodetavasti leiab klubi juhtkond uue peatreeneri võimalikult kiiresti.

Fotogalerii tänasest mängust: