"Ei tea veel. Elame päev korraga," vastas 31-aastane Zahovaiko küsimusele, kas teda on pärast minimaalselt poole aasta pikkust pausi vutiväljakule tagasi oodata.

"See aasta ma kahjuks enam meeskonda aidata ei saa," nentis Sillamäe põhiründaja, kes sai vigastada eelmisel nädalal kustmurult esimest korda naturaalmurule üle minnes.

"Tühja koha pealt juhtus. Tugijalg vajus ära. Mingit kontakti ei olnud. Täiesti iseenesest selline õnnetu juhtum. Sain kohe aru, millise traumaga on tegu. Karjääri jooksul on nii palju traumasid olnud, et saan juba ise diagnoosi panna."

Meeskonnakaaslastele, kes pärast eelmisel nädalal Nõmme Kaljult saadud valusat kaotust Floraga viiki mängisid, jagus Zahovaikol ainult kiidusõnu.

"Kõrvalt vaadata ei ole kõige meeldivam, aga poisid näitasid täna iseloomu. Paljud arvasid, et 0:3 Kalju vastu eelmine nädal kodus laastas meie meeskonda, aga poisid tulid sellest olukorrast väga hästi välja. Natuke jäi õnnest puudu. Mängupildi järgi ja momentide põhjal olime natuke paremad, aga viik on ka hea tulemus."