"Olen uhke, olen õnnelik ja natuke närvis," sõnas 40-aastane Walesi veteran, kes võttis ametisse nimetatud saades esimesena kõne Sir Alex Fergusonile. "Tahtsin nõu küsda ja teada, mis mind ees ootab. On veel kedagi paremat, kellele helistada?"

"Tahaksin öelda, kui uhke ma olen, et saan järele jäänud neljas mängus juhendada klubi, kes mind on kogu mu elu toetanud ja millega ma olen 25-26 aastat seotud olnud. See on ilmselt mu karjääri uhkeim hetk ning midagi, mida ma kavatsen viimased kaks ja pool nädalat hooajast nautida. Tahan fännide nägudele naeratuse tagasi tuua."

Küsimusele, mida Giggs sel nädalal mängijatele on öelnud, vastas ta: "Ma usaldan teid, tean, milleks te võimelised olete. Andke fännidele millegi üle rõõmustada - lööge väravaid, võitke kahevõitlusi. See on see, mida nad treeningutel on teinud. Manchester Unitedi filosoofia on rünnata. Meil on suurepärased võitjamentaliteediga mängijad."

Giggs saab peatreenerina tuleristsed laupäeval, kui koduväljakul võõrustatakse Norwich Cityt. "Nad on ohtlikud, kuna võitlevad oma elu eest. Me ei lähe neid alahindama. Mängime kodus ja ootan meist võitu," ütles Giggs diplomaatiliselt.

Lõpetuseks viskas ta veidi nalja ka oma mängijakarjääri tuleviku kindlustamise teemal: "Sõlmisin endaga just uue viie-aastase lepingu."