Permi Prikamje üritused Moskvas geimivõiduni jõuda ebaõnnestusid. Teisipäeval kaotas Permi meeskond Dünamole 22:25, 12:25 ja 20:25, eile 16:25, 14:25 ja 15:25. Venno esimeses kohtumises punkte ei toonud, mängides üksnes teises geimis. Eile oli ta algkoosseisus, lüües viiest tõstest punktiks kaks, teises ja kolmandas geimis ta mängust enam osa ei võtnud. Kahe mängu peale oli resultatiivseim (14 + 13 p) Deniss Birjukov (Dünamo).

Prikamje treener Vladimir Vikulov lubas (volley.ru) maksimaalselt üritada, et järgmine kokkusaamine koduväljakul paremini välja kukuks: „Püüame selleks kõik teha. Mis koduväljak?! Me vaid võistleme seal, treeningud toimuvad teises saalis.“

Põhiturniiri kolmandana (19 võitu 22-st mängust) lõpetanud Moskva Dünamo treener Juri Maritšev tunnistas, et oli pisut ärevil: „Võitsime põhiturniiril Prikamjet ühes mängus vaid kolm-kaks ja kartsin nüüd natuke. Aga me siiski võitsime, sest mängijad tegutsesid hästi. Arvan, et Prikamje üritab revanši võtta Permis, peame selleks valmis olema.“ Kolmandat korda kohtutakse 19. aprillil.

Teised veerandfinaalmängude tulemused:
Novosibirski Lokomotiiv – Novõi Urengoi Fakel 3:2 ja 3:2
Nižni-Novgorodi Gubernija – Surguti Gazprom-Jugra 3:1 ja 2:3
Krasnodari Dünamo – Kemerovo Kuzbass 3:0 ja 2:3

Veerandfinaalide võitjaid ootavad lõppvõistlusel põhiturniiri kaks edukamat, seega Kaasani Zeniit ja Belgorodi Belogorje.