Poiste turniiril mängitakse kõigepealt neli veerandfinaali, seejärel poolfinaalid ja siis kohamängud. Esimesel võistluspäeval mängitakse kahel kõrvuti väljakul nii, et esimesestes poiste veerandfinaalides kohtuvad omavahel vahegruppide võitja Raplamaa, kelle vastaseks Keila Korvpallikool ning teisel väljakul BC Kalev/Cramo ja BC Reaali kasvandikud. Kolmandas ja neljandas veerandfinaalis mängivad vastavalt BC Tarvas/Rakvere SK vs KK Pärnu ja Salva/Rock vs SK RIM/KK Tallinn. Poiste poolfinaalid mängitakse veel sama päeva õhtul, 26.aprill ning kõik kohamängud 27.aprillil. Kõige säravama medali peale ehk finaali hakatakse mängima kell 18.00.

Tüdrukute turniirisüsteem oli kogu hooaja jooksul mõnevõrra erinev ning finaalturniirile pääses kuus võistkonda, kellest põhiturniiri võitjana KK Paulus ja teise koha omanikuna Audentese SK pääsesid otse poolfinaalidesse. Nemad ootavad oma vastaseid sellistest veerandfinaal paaridest nagu SK Siit ja Sealt vs Tartu Kalev ja BC Kalev/Cramo vs SK Marcus. Ka tüdrukud mängivad veerand-ja poolfinaalid laupäeval ning kohamängud pühapäeval.

Ees on ootamas kaks päeva toredaid korvpallilahinguid. Seega on kõigil lapsevanematel, sugulastel ja sõpradel võimalik minna kaasa elama. Teise päeva mänge ehk kohamänge kantakse üle DelfiTV vahendusel, mis annab võimaluse meie korvpalli tulevikul silma peal hoida ka nendel, kes saali kohale ei jõua.

Finaalide täpsema ajakava leiab www.basket.ee leheküljelt G4S Noorteliigade Minikorvpalli alajaotuse alt.