Pühapäeval toimunud võistlus oli ülimenukas, kus kohad said väga varakult broneeritud ning ootejärjekorda jäi veel ligi 10 soovijat. Esmakordselt mängiti võistlusel 18 rada ning samuti oli topelt ühisstardi formaat kasutusel esimest korda.

Hoolimata väga karmist ilmast, kus mängijaid saatis tugev tuul ja kohati vihm, lõpetasid kõik võistlejad oma mänguringid. Võistlust peeti kokku neljas erinevas grupis, kus võitjateks tulid:

Meeste löögimäng valgetelt tiidelt: Eero Sikka 84 lööki
Naiste HCP-löögimäng punastelt tiidelt: Ene Tuul 76 lööki (neto)
HCP-löögimäng grupile 9,5-18,4: Tõnu Vilipuu 71 lööki (neto)
Punktimäng HCP 18,5-36: Harly Soppe 42 punkti

Lisaks põhivõistlusele võisteldi ka lähim lipule ning pikima avalöögi tiitli eest. Ekstreemsetes ilmastikuoludes tegid pikima avalöögi punastelt Merlin Palm (185m), Roman Krutsinkin kollastelt tiidelt (209m) ning Henri Pikk valgetelt tiidelt (251m). Kolmandal rajal lõi punastelt tiidelt lähimale lipule Ene Tuul (2,7m), kollastelt Veiko Tarvis (1m) ning valgetelt Ott Johann Post (1,59m).

Kõikide EGCC Links Masters by Delux võistlustulemustega saad tutvuda SIIN.

Järgmine suurem klubivõistlus, milleks on sünnipäeva võistlus EGCC Anniversary Tournament, leiab aset reedel, 30. mail. 19. mail stardib ka EGCC Match Play (rajamäng), kuhu soovitame kindlasti nime kirja panna. Vahelduseks löögimängule on see kindlasti väärt kogemus. Kuna rajamängus on oluline just rajavõit, siis on näiteks madalama hcp-ga mängija vastu väga palju lihtsam võistelda kui löögimängus. Lisaks on rajamäng sageli heas mõttes palju pingelisem, kuna igal rajal on alati uus võimalus vastasele ära teha!

Veel saab võistlusvormi testida mitmetel erinevatel etapivõistlustel. Mai kuus algavate sarjade hulka kuuluvad eelmisel aastal alguse saanud K-Rauta Kolmapäev, perevõistlus EGCC Greensome ja BAUSCHMIDT Singlite Liiga. Stardib ka menukas EGCC 50+ ning alustajatele mõeldud EGCC Rising Star. Võistluskalendriga saad lähemalt tutvuda SIIN.