2014. aasta on Eestis liikumisaasta, mille eesmärgiks on tõsta teadlikust liikumise olulisusest ning seeläbi suurendada liikumisharrastusega tegelejate osakaalu Eesti elanikkonnas. Liikumisaasta on ellu kutsutud Kultuuriministeeriumi initsiatiivil. Sellel aastal on tõstetud esile liikumisharrastus, et kutsuda senisest rohkem inimesi liikuma. Kui liikumisharrastusest saab igapäeva lahutamatu osa, on Eesti inimene tervem, rõõmsam ja tegusam.

Igal kevadel, 29. aprillil tähistatakse üle maailma rahvusvahelist tantsupäeva. Sel aastal kutsub Kohila Tantsu, Laulu ja Mängu Selts tähistama seda päeva laupäeval, 26. aprillil tantsuorienteerumisega Kohilas. Tantsupäeva algus 11.00 Kohilas R-kioski taga parklas. Osalevas tantsurühmas, sõpruskonnas, grupis peaks olema vähemalt 4 liiget. Seitsmes erinevas kontrollpunktis õpetatakse nii eesti kui ka teiste rahvaste tantse, mis tulevad tantsimisele kell 15.00 algaval tantsukontserdil Kohila keskväljakul.

Osalevad kollektiivid palume eelregistreerida hiljemalt esmaspäevaks, 21. aprilliks:

e-mail: ulvi.magi@kohila.edu.ee
tel: 56495137
Registreerimisel teatada osavõtva kollektiivi nimi ja osalejate arv.

Tantsupäevast osavõtutasu on 1 euro inimese kohta. Osavõtutasu palume üle kanda Kohila Tantsu, Laulu ja Mängu Seltsi a/a EE532200221016485508. Selgitusse palume märkida tantsuorienteerumine ja kollektiivi nimi (näit. Tantsuorienteerumine, Kohila „Rõõmutallad“).
Pärast tantsuorienteerumist toimuval ühistantsimisel – tantsukontserdil on kõikidel tantsurühmadel võimalus esineda. Palun anda eelregistreerimisel teada missuguseid tantse ollakse valmis kontserdil oma rühmadega tantsima! Vihmase ilma korral toimub kontsert Kohila Spordihoones.

TANTSIMISENI KOHILAS!
LIIKUMISAASTA 2014 – TERVE EESTI EEST!