Kolmest liikmest koosnev meeskond tähendab seda, et iga sõitja saab põhisõidus sõita keskeltläbi tund aega. Kvalifikatsioonis oli meeskond, mille ridades ka Korjus 11. kohal. Pühapäevases põhisõidus oli esimesena roolis Kevin Estre, kes tegi hea stardi, sõitis mõnda aega kuuendal kohal, kuid parandas siis veel oma kohta paari võrra. Korjus läks rajale teisena ja kui boksipeatuste jada oli läbi saanud, asus ta kolmandal kohal. Korjus hoidis seda kohta väga hästi, neljas koht lähemale ei pääsenud ja pisut vähendas ta vahet ka eessõitjatega. Kolmanda mehena läks rajale Andy Soucek ja teisel kohal sõitnud Sainteloc Racing meeskonna Audi R8 oli käeulatuses. Samas oli aga kolmandat ründamas Belgian Audi Club Team WRT Audi R8 masinal ja viimased ringid olid ülipõnevad. Kohad siiski ei muutunud ja nii teenis Kevin Korjus koos tiimikaaslastega Blancpain Endurance Series avaetapi kolmanda koha.

"Väga hea tunne, esimene võistlus hästi. Meeskond töötas suurepäraselt ja oma sõiduga jäin ka rahule. Kahju, et selles boksipeatuses, kus ma rajale läksin oli konkurentide Ferrari meil liiga ees ja selleks, et rajale pääseda, pidid mehaanikud autot tagasi lükkama. Ise arvan, et oma 8 sekundit sinna kadus ja see oleks teinud lõpplahenduse veel põnevamaks ja teine koht oleks veel reaalsem olnud. Sõidu ajal oli tegemist palju, pidi vaatama, et ikka antud kütusekogusega oma boksipeatuseni välja tuleks, et ringiga mahajääjatest kiirelt mööda saaks ja nende taga olles aega ei kulutaks. Minu vahetuse ajal oli rajal juba päris korralik liiklus. Kokkuvõtvalt saab nii enda kui meeskonna poolt rahul olla, hooaja algus on olnud hea," rääkis Korjus.

Etapi võitis teine ART Grand Prix meeskond, kes oli liidrikohal stardist finišini. Võitjameeskonda kuulusid Alvaro Parente, Grégoire Demoustier ja Alexandre Premat. Teine koht kuulus Sainteloc Racing meeskonnale koosseisus Edward Sandstroem, Stephane Ortelli ja Gregory Guilvert. Korjuse järgmine start on nüüd European Le Mans sarjas, kus teda sama meeskonna autoga ootab ees hooaja avaetapp 19. aprillil Silverstone'is.