Samal ajal jätkab Nõu ka oma senisel positsioonil. Vastuolu ta kahe konkureeriva meeskonna juures töötamises ei näe. "Lõppude lõpuks on Tallinna Kalev ja Sillamäe Kalev mõlemad osa Eesti Spordiselts Kalevi süsteemist. Tegemist on mõnes mõttes meie sõsarklubiga. Ma ei kuulu ega hakka kuuluma Sillamäe Kalevi juhatusse ega ühtegi teise juriidilisse juhtivorganisse," rääkis Nõu.

"Oleme ka jalgpalliliidu presidendi Aivar Pohlakuga seda mitmed korrad arutanud ja mõelnud, et olukorras, kus ma olen oma väärtused ja oskused, milles ma olen pädev, Tallinna Kalevile edasi andnud ja need toimivad, võin ma Sillamäed aidata. See, et ma asun neid nõustama ja toetama ning mingil määral ka mingeid protsesse juhtima, on jalgpallielule pigem kasuks. Konfliktset ei ole selles midagi."

Konsultandina aitab Nõu Sillamäe Kalevit eelkõige PRi, turunduse ja sponsorsuhete arendamisel ning mängukorralduse parandamisel.

"Klubi soov ja minu tegevus on lihtne ja konkreetne: muuta Eesti meistrivõistlustel kõrge kolmanda koha saavutanud klubi avalikkuses nähtavamaks, tuua senisest rohkem publikut staadionile, aidata otsida väiksemaid sponsoreid ning toetada klubi sekretariaati kodumängude korraldamisel," kirjeldas Nõu oma tööülesandeid ning jätkas: "Klubil on väga tugevad sponsorid Alexela, Sillamäe Sadama ja mõne teise kohaliku ettevõtte näol, aga soovime leida toetajaid ja mõttekaaslasi ka väljastpoolt Sillamäed. Mängude korraldamisel püüan aidata, et igast liigamängust saaks sündmus. Linnakodanik ja miks mitte ka turist peab sellest sündmusest olema teadlik ja peab tahtma mängule tulla. Eeldused on aga Sillamäel väga head, sest näiteks fännklubi annab paljude teiste klubide fännidele silmad ette ning kõik elementaarsed asjad on mängukorralduse juures kenasti ära tehtud. Eraldi tuleb ära mainida linnajuhtide väga soosiv suhtumine Kalevi tegevustesse."

Klubile loodi Facebookis hiljuti eestikeelne lehekülg, millest loeb välja, et Kalev on viimasel ajal sõlminud ka uued sponsorlepingud: klubi partneriteks tulid Ida-Virumaa päevaleht Põhjarannik ja siidi- ning presstrükiga tegelev Kuup3. "Ka ametlikule koduleheküljele lisame meeskonna tulemustega seotud eestikeelseid uudiseid, kuid suvel plaanime avada kaasaegsema virtuaalse kodu," lisas Nõu.

Nõu aitab Sillamäe klubi vabatahtlikult. "Mul on ikkagi toetav roll, mitte ma ei tekita klubile lisakoormust," ütles ta ja lisas muiates: "Rahast rohkem motiveeris mind võimalus teise keskkonda asudes hakata õppima vene keelt, kuid klubis oskavad mitmed inimesed hästi eesti keelt ja kes veel ei oska, soovivad ise seda minu abil omandada. Aga loodetavasti on sügisel põhjust tibusid lugeda: klubi seatud eesmärgid on saavutatud ja mul on vene keel kenasti suus."

Nõu kaasamine klubi tegevusse oli Sillamäe peatreeneri Sergei Ratnikovi idee. "Kuna mul on praegu vaba aega päris palju, siis otsisin erinevaid variante enda rakendamiseks ja sattusin telefonivestlusesse Ratnikoviga, kes ütles, et tule meile. Sergei rääkis Sillamäe klubi presidendiga, saime esimest korda kokku jaanuari lõpus ja käed lõime mõni nädal tagasi," lisas Nõu.