Medalid jagatakse Balti liigas ka ära juba selle nädala lõpuks. Esimene pronksimäng ja finaal toimuvad mõlemad reedel. Korduskohtumised peetakse vastavalt pühapäeval ja esmaspäeval. Ka need mängud tulevad otsepildis Viasat Sport Balticu vaatajateni. Samuti jõuavad ekraanile viis kohtumist Euroliigast, kus peetakse vahegrupiturniiri viimane mänguvoor.

Tähtsad mängud toimuvad ka jalgpalli Meistrite liigas. Teisipäeval selgitavad poolfinalistid välja Dortmundi Borussia ja Madridi Real ning Londoni Chelsea ja Pariisi Saint-Germain. Kolmapäeval on eetris kohtumised, kus olukord pärast avamängu kõige pingelisem. Mõlemad paarid, Madridi Atletico - FC Barcelona ja Müncheni Bayern - Manchester United, alustavad seisult 1-1.

Nädalavahetusel selgitatakse maailma vanimas jalgpallisarjas, Inglismaa karikavõistlustel, välja tänavused finalistid ning nendelegi mängudele on võimalik Viasat Sport Balticu vahendusel kaasa elada. Lisaks toimub Premier League'is matš, mis võib otsustada tänavuse meistritiitli saatuse - Liverpool võõrustab Manchester City't. Kohtumise otseülekanne algab pühapäeval kell 15:30.

Tuleval nädalavahetusel jätkub ka põnev motoringraja maailmameistrivõistluste sari. Hooaja teine etapp sõidetakse Ameerika Ühendriikides.

Kogu nädala vältel on võimalik Viasat Sport Balticust jälgida ka Euroopa tugevaima jäähokiliiga KHL-i mänge. Hooaeg on jõudnud lõpusirgele ja Gagarini karika peale on heitlema jäänud veel vaid neli meeskonda.