Pühapäevases sõidus startis Rump rajale 11. kohalt ja sõidu lõppedes oli tema kohaks 12, kokku startis rajale 38 võidusõitjat.

„Meeskond tegi väga head tööd, saades mind täna pärast eilset avariid starti. Kuid kahjuks polnud auto päris 100 % selles korras nagu enne etappi ja seda tundsin juba enne starti. Tegemist oli väikeste asjadega, mis pisut segasid. Kuna ma eile kohe alguses katkestasin, siis oli vähe keerulisem, sest kuival rajal ma Imolas sõitnud pole. Stardist ei saanud hästi liikvele ja kaotasin kohti, kuid järgmiste ringidega võtsin need taas tagasi ja sealt edasi TOP 10 piirimail ka sõitsin. Oluline oli see, et sain sõidu lõpuni ja sellega vajalikke võistluskilomeetreid. Tegu oli väga sündmusterohke nädalavahetusega ja õppisin palju, mis oli ka eesmärk, et olla rohkem valmis Vormel Renault 2.0 Eurocup esimeseks etapiks aprilli lõpus Motorland Aragoni rajal. Ise töötame nüüd sõidu kallal koos Sten Pentusega edasi, fookus stardil, et olla Motorlandi sõitudeks valmis. Kuna auto eilseid kahjustusi ei olnud võimalik täielikult likvideerida, saadetakse see tehasesse tagasi ja Motorlandis stardin uues autoga. Ootan huviga hooaja esimest Vormel Renault 2.0 Eurocup etappi,“ võttis Rump ALPS sarja avaetapi kokku.

Vormel Renault ALPS sarja pühapäevase sõidu võitis Nyck de Vries. Vormel Renault 2.0 Eurocup esimene etapp sõidetakse 26. aprillil.

Manuses oleval fotol on Martin Rump võistlejaterivi eesotsas, autoriks palun märkida Renault.