Grupp Manchester Unitedi fänne maksid laupäeval kinni lennuki, mis üle Old Traffordi staadioni sõitis, kandes endas sabana taga loosungit "Wrong One - Moyes Out". Moyes ise arvab aga, et tal on veel fännide toetus alles.

"Kõikjal, kuhu ma lähen, tunnen ma Manchester Unitedi fännide suurt toetust," rääkis Moyes PA Sportile.

"Olin eile Darren Fletcheriga õhtust söömas ning seal olid Manchester Unitedi fännid, kes tulid mu juurde ja ütlesid "come on, pane edasi, me mõistame täielikult, millises situatsioonis klubi ja tiim on." Nad olid väga toetavad ning iga kord, kui ma Old Traffordile lähen, on nad samuti suurepärased. Näen enda ümber palju erinevat sellest, mida inimesed räägivad, kuid ma saan aru, et tulemused on need, mis loevad."

Moyes lisas, et protestid on ainult tugevdanud tema soovi Unitedi õnn ümber pöörata. "Olen rohkem edujanuline kui kunagi varem. Tahan seda positsiooni, kus me oleme, muuta ning usun, et ma suudan seda. Minul on valus ja mängijatel on valus, aga me töötame kõvasti," sõnas ta.

Teisipäevase 0:3 kaotuse järel Manchester Cityle, mis oli Unitedile sel hooajal kuues kaotus koduväljakul, kostis meedias signaale, et rahulolematust olevat lõpuks kosta ka mängijate leerist. Küsimusele, kas tal on veel ka mängijate toetus, vastas Moyes: "Kindlasti. Mul ei ole mingit põhjust kuidagi teisiti arvata. Me töötame koos ning meil on suurepärane läbisaamine."