Nii pidi Nibali ees üksi rabama ning selline olukord on reeglina hukule määratud. Nii ka seekord. Nibali maksimaalne edu juhtgrupi ees ulatus 50 sekundile, mis üsna kiirelt tagasi sõideti. Põhitöö tegi ära Sky meeskond. Nibali teenis lõpuks 44. koha, kaotust võitjale 3.15.

Nibali ei mõistnud ratturite käitumist, kellel grupifinišis nii ehk naa väljavaated kõrgele kohale puudusid. "Kuhu jäid kõik munadega ratturid?" põrutas ta Twitteris. Kaks aastat tagasi ründas Nibali sama sõidu lõpus Poggio tõusul ning siis ühinesid temaga mitmed mehed ja sprinterid tänu sellele pildile ei pääsenud.

Astana mänedžer Giuseppe Martinelli väljendas samuti pettumust. "Tundub, et rattasport on muutumas. Enam ei sõideta võidule, vaid rahuldutakse kohaga esikümnes. Kõige suuremaks probleemiks on aga see, et sellist mõtteviisi sunnivad ratturitele peale spordidirektorid," oli Martinelli kolleegide suhtes väga kriitiline. 

Vaatamata tulemusele oli Martinelli Nibali sõiduga rahul. "Olen rõõmus selle üle, kuidas me taktikaliselt sõitsime. Tegime täpselt nii, nagu soovisime. Sõita grupiga sisse 50 sekundiline vahe näitab, et Nibali liikus väga hästi."