Mõlemad Eesti poksijad tegid laupäeval ja pühapäeval Heleniuse vastu kaks raundi sparringut. Kolmanda eestlasena astus soomlase vastu Robert Kikas.

"Laupäeval läks paremini. Siis lõin mina temal nina veriseks, täna lõi tema minul. Tegi vist eilse eest tagasi," naljatles sellest aastast üliraskekaalu siirdunud Rain Karlson Delfile ja Eesti Päevalehele. "Esimene raund olin suurtes raskustes. Oli tunda suurt massivahet."

"Vastane oli raskem, aga mina olin kiirem. Proovisin vastulööke teha ja lõppkokkuvõttes võib rahule jääda," lisas Ainar Karlson (Vaata intervjuud).

Heleniuse side Eestiga on puhtalt ühe mehe, Eesti koondise praeguse ja endise Soome koondise peatreeneri
töö. Treeneri sõnul tuleb Heleniuse ja Karlsonite koostöö mõlemale poolele kasuks ning tõenäoliselt kasutatakse võimalust üksteise vastu võitlemiseks ka tulevikus.

"Rain võistles Robertiga mõlemad päevad väga hästi. Samuti on Roberti sõnul Ainar väga hea poksija. Tehnilis-taktikaliste oskuste poolest on nad Robertile head vastased ja ka Karlsonid peavad tunnetama, millise löögijõuga profipoksijad löövad," rääkis Kade.

Karlsonid asuvad raskekaalu (Ainar) ja üliraskekaalus võitlema tiitlite eest tuleval nädalavahetusel Sillamäel toimuvatel Eesti meistrivõistlustel. Kade sõnul saab konkurents olema tihedam kui varem (Vaata intervjuud).