Avapoolaja ühe punktiga võitnud, kuid teisel poolajal paremuse lõplikult maksma pannud Reali edukaim oli Rudy Fernandez 28 punkti, 4 vaheltlõike, 4 lauapalli ja 3 korvisööduga. Nikola Mirotic lisas 15 punkti, kaksikduublile oli lähedal Sergio Rodriguez, kes viskas 10 punkti ja andis 8 korvisöötu. Kaotajate resultatiivseimana viskas Sonny Weems 28 punkti. Mängu oli vaatamas ka ei keegi muu kui eelmise aasta maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo.

Real ja CSKA jagavad F-vahegrupis nüüd 9 võidu ja 2 kaotusega esikohta.

Mõned nädalad tagasi Tallinnas VTB-liiga raames Kalev/Cramot võitnud Krasnodari Lokomotiiv Kuban sai võõrsil ühepunktilise, 86:85 võidu Kaunase Žalgirise üle. Kubanil on vahegrupis 5 võitu ja 6 kaotust, millega meeskond hoiab viiendat kohta. Veerandfinaali pääsevad mõlema vahegrupi neli paremat. Žalgirisel on 1 võidu kõrval 10 kaotust.

E-alagrupis teenis viie kaotuse kõrvale kuuenda võidu Ateena Panathinaikos, kes oli kodus numbritega 76:67 üle Fenerbahce Ülkerist. Ka Ülker, kes sai kuue võidu kõrvale viienda kaotuse, võitleb veel edasipääsu eest.

Mõnevõrra üllatuslikult alistas Belgradi Partizan kodus 72:70 Tel Avivi Maccabi. Partizanil on eelviimasena kirjas 3 võitu 9 kaotust, Maccabil kolmandana 7 võitu ja 4 kaotust.

Real 93:79 CSKA

Žalgiris 85:86 Kuban