Varrak ütles intervjuus Eesti Päevalehel ja Delfile, et hooaja alguse nappidest kaotustest nii EuroCupil kui ka VTB liigas on kahju. 

„Mõni võit oleks kindlasti andnud suurema psühholoogilise tõuke. Mängisime üpris oma maksimumi lähedal. Kaotad napilt, siis teisel ja kolmandal korral …. See jättis psühholoogilise jälje,“ tõdes ta.

EuroCupil sai Kalev/Cramo kolm võitu ja jäi alagrpis viiendale ehk eelviimasele kohale. VTB liigas on mulluse hooaja Eesti meister saanud kaks võitu ja viisteist kaotust, mis annab alagrupis viimase koha.

„Me kõik lootsime, et võiks tulla läbimurdeaasta. Pinnas oli loodud. Saime EuroCupil kolm võitu, palju tasavägiseid mänge ja nappe kaotusi. Olen täielikult nõus kriitikutega, et meil võiks olla VTB liigas viis-kuus võitu. Kardan, et see oleks olnud absoluutne maksimum. Kas sellega oleksime jõudnud play-off’i? Ei, aga siis poleks jäänud alagrupis viimaseks. Võitmine tekitab hea tunde, saad minna enesekindlamalt järgmisele mängule. Tartu Rocki eduseeria tõestab seda,“ rääkis Kalev/Cramo peatreener.

Varraku selgitusi, miks meeskond hooaja teisel poolel ebastabiilsemalt mängis, mida treenerid katsetasid ja mis see kaasa tõi, võib lugeda homsest Eesti Päevalehest.