TTÜ alustas mängu väga hästi, haarates kiirelt juhtohjad enda kätte. Tujutult mänginud Kalev ei saanud kuidagi oma rünnakut tööle ning jäi nelja minutiga 0:11 kaotusseisu. Veerandaja keskpaigas sai ka külalismeeskond oma mängu veidi paremini käima, ent pisikesele puhkepausile minnes oli ees siiski TTÜ 21:16. Teisel neljandikul muutus Kalev aina aktiivsemaks, haarates hetkeks juhtohjad ka enda kätte. Poolajaks aga oli eduseis taas kodumeeskonnal, kes juhtis 37:32.

Teisel mängupoolel läks võistlus palju tasavägisemaks. Meeskonnad võitlesid agarasti initsiatiivi nimel, kuid seis püsis võrdne ning otsustavat kümmet minutit alustatigi nullist ehk viigiseisult 49:49. Valitsev Eesti meister pani oma kogemused lõpuks maksma viimasel mängupoolel ning lõpusireeni kõlades oli Kalev saanud kindla 80:61 võidu.

Kalevi poolelt olid resultatiivsemad Vlad Moldoveanu 18 (+ 8 lauapalli), Tanel Sokk 16 ning Gregor Arbet 10 punktiga. TTÜ suurim korvikütt oli 17 punkti visand ja 8 lauapalli korjanud Joonas Järvelainen. Teda toetas Jaan Puidet 14 silmaga.