Arvestades külma- ja soojatoodete toetavat rolli sportlase ettevalmistuse, taastumise ja lihaste hoolduse juures, kasutavad saadavaid eeliseid ära liiga vähesed aktiivsed inimesed. Kuuma ja soojavahendid parandavad verevarustust ja on head kasutamiseks eelkõige enne treeninguga alustamist. Veelgi rohkem kasu on aga külma ja jahutust pakkuvatest vahenditest. Külmateraapia pärast treeningu lõppu aitab vähendada lihasvalu tänu verevoolu aeglustumisele lihastes. See efekt tuleneb veresoonte ahenemisest. Antud protsess aitab vähendada lihasvalu tänu oma põletikuvastasele toimele.

Kui tänase päevani on erinevad külmateraapia vormid nagu näiteks jäävannid olnud puhtalt tippsportlaste lõbu tänu suure nõudlikkusega ettevalmistusele, siis Ameerikas turule tulnud “Hyperice” annab külma tavainimese käsutusse.

Hyperice ühendab endas külma ja staatilise kompressiooni head omadused. Näiliselt on tegemist tavalise seljavööga (vaata lühivideot toote paigaldamisest siit). See koosneb kahest osast. Esimene on jääkott, mille teeb eriliseks õhuväljalaske süsteem. See tagab nahale konstantse ilma õhukotita surve jää poolt. Teine osa süsteemist on kompressioonivöö. See avaldab survet jääkotile, tänu millele saab liigse õhu jääkotist välja lasta. Sisuliselt on tehnoloogilise disaini abil loodud lollikindel ja mugav vahend külmateraapiaks mistahes kehaosal ja kus iganes sa ka viibiks. Kuigi Hyperice pakub erinevaid tooteid eri kehaosadele on siinkirjutaja arvates üleüldiseks kasutamiseks parim seljavöö, mida saab nutikal kasutamisel paigutada paljudele erinevatele kehaosadele.

Pole vahet, kas tegemist on sportlasega, kes soovib oma treeningprotsessi efektiivistada või vigastust ravida- mõlemal juhul on Hyperice igati tarviline vara selle jaoks.

Kui taastumine on osa treeningust, millele sa ei pööra piisavalt tähelepanu, soovitame lugeda artiklit meie kodulehel.