Kalev/Cramo abitreener Martin Müürsepp, kes ise mängis Rockis 2006.-2007. aastani, hindab tartlaste võimalusi tänases FIBA EuroChallenge'i veerandfinaali otsustavas kolmandas kohtumises Szolnoki Olajl selg prügiseks teha 50-50-le.

"Võimalused on 50–50, kummalgi pole mängulist eelist, mõlemad on kohati näidanud väga head koostööd," ütleb Martin Müürsepp tänases Eesti Päevalehes.

"Rock on saanud tänu tugevale võistkonnavaimule häid võite. Kõik on ühise asja eest väljas, see on väga suur pluss. Pole vahet, kas saad väljakule üheks või kahekümneks minutiks, igaüks naudib mängu ja teeb, mida suudab."

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak usub, et Rockil on kodupubliku ees mängides suur eelis. "Arvan, et sellest tuleb isegi rohkem pühholoogiline võitlus. Mõni hea õnnevise, mis kukub üks-kaks korda sisse, ükskõik kummalt poolt, võib anda ühele või teisele ootamatu tõuke," rääkis Varrak Delfi TV-le pühapäeval pärast viimast VTB liiga kodumängu Peterburi Spartakiga.

"Kodusaal paneb neile võib-olla rohkem pingeid peale, aga pikas jooksus - 40 minuti jooksul - on see pigem pluss. Kui Tartul õnnestub mõni hea rünnak donkiga lõpetada ja rahvas tuleb kaasa, saavad nad sellest suure eelise. Selge on, et see maja seal täis läheb. Loodame, et nad saavad alguses oma mängu jooksma ja rahva käima. Sealt edasi on juba lihtsam."

Delfi TV ja TV6 teevad kell 19 algavast mängust otseülekande. Delfi TV läheb korvpallistuudioga otse-eetrisse kell 18.30.