Õlavigastusega kimpus Bader Tartusse ei reisinud, kuid tänahommikuse Szolnoki meeskonna treeningu tegi ta kaasa ja on ilmselt valmis õhtul võitlusse sekkuma. Probleemne õlg ei olnud isegi teibitud. "Bader on tagasi rivistuses, kuid me veel ei tea, kas ta mängib," jäi vastaste peatreener Dragan Aleksic saladuslikuks. "Sõltub sellest, kuidas ta end mängu eel tunneb."

33-aastane ja 212 cm pikkune Bader oli karjääri tipphetkil Ungari koondise põhimees. Ta on mänginud klubikorvpalli mitmetes Euroopa riikides (sh Hispaanias ja Kreekas), Szolnoki ridadesse kuulub alates aastast 2010.

Aleksici hinnangul on Olaj trumpideks täna kodupublik ning võitluslik, ennastsalgav mäng. "Peame mängima julgelt ja füüsiliselt. Nagu Rock tegutses eelmises kohtumises. See saab olema võtmeteguriks," märkis serblane. "Ja kodupubliku toetus annab meile kõvasti energiat. Kriitilistel hetkedel võib sellest tõusta suur abi."

Teatavasti alistas Rock üleeile Olaj 87:83. Kui ka tänane kohtumine suudetakse võita, tagatakse pääs nelja meeskonna finaalturniirile.

Suurest heitlusest teeb kell 19 ülekande ka Delfi TV. Ent juba pool tundi varem alustame korvpallistuudioga!