"Paberile võib panna ükskõik mida, kuid seal pole midagi kommenteerida," sõnas Mae filmilõigus, kus küsiti, miks tema näidud toona nii kõrged olid. 

Mae ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et filmis on välja lõigatud lühike osa intervjuust ning seal esitatud n.ö tõendid ei pärine rahvusvahelisest suusaliidust. Filmis kuuleb Maed vaid kordamas, et ei kommenteeri teemat ja soovitab küsida FISilt.

"Olen palunud nende käest audiofaili sellest lindistusest, aga nad ei ole seda mulle siiani saatnud. Ilmselt ei saada ka."

"Meili peal on mul nende nägemus, kus nad tahtsid loo sisse panna kolm küsimust ja vastust, aga jätsid selle osa välja. Nad saatsid mulle tabeli, mille peale ma palusin ametlikku kinnitust, mida nad mulle ei saatnud. Ühel päeval nad lihtsalt helistasid mulle ning ma palusin neilt telefoni teel samu asju. Kui ma need numbrid rahvusvahelisse suusaliitu saatsin, küsimaks, kas need on autentsed ja õiged asjad, siis sealt öeldi, et nendelt see ei pärine, nemad ei ole seda edastanud. Tabel on ilma igasuguse märketa, kust see pärineb. Ei olnud isegi seda kirjas, mida mingi arv tähendab ja mis seal üldse mõõdetud on."

Mae ütles, et mingeid ametlikke samme ta dokumentaalfilmi autorite vastu endiselt ei plaani. "Ainus, kes sellest kasu ja leiba saaks, oleks kirjutav meedia. Tänasel päeval ei näe ma mingit pointi minna nendega kuskile jaurama. Esiteks ei ole see odav ja peale spekulatsiooni seal rohkemat ei ole."

Salt Lake City olümpiakaadrid on autoriõiguste tõttu asendatud Delfi ja Eesti Päevalehe fotodega.