Ungarlased alustasid tänast mängu väga bravuurikalt - tabasid viis esimest kaugviset ja asusid viie minutiga 17:9 juhtima. Rock kosus õnneks kiiresti ja vähendas avaveerandi lõpuks kaotusnumbrid 22:23-le. Teine veerand kuulus juba selgelt tartlastele, kes lasid Szolnokil visata vaid 12 punkti ja kasvatasid avapoolaja lõpuks eduseisu 47:35-le. Sama vahe püsis ka kolmanda neljandiku lõpuni - 66:54.

Kuigi Rock kasvatas neljanda veerandi alguses edu juba 17-punktiliseks (72:55), ei olnud ungarlased kaugeltki alla andnud. Kaks minutit enne lõppu jõudis Szolnoki vaid nelja punkti kaugusele (77:73). Lõpuminutil tabasid külalised kaks hullu kaugviset järjest ja olid 13 sekundit enne lõpuvilet vaid punkti kaugusel (82:81). Augustas Peciukevicius tabas seejärel kaks vabaviset, ent ka külalised jõudsid kiiresti korvini. Poolteist sekundit enne lõppu, kui Peciukevicius oli tabanud kahest vabaviskest ühe ja viinud tartlased ette 85:83, oli külalistel ka võiduvõimalus, kuid tartlaste õnneks nende kaugvise ei tabanud. Lõppseisu vormistas vanameister Valmo Kriisa, tabades mõlemad vabavisked.

Tartu parim oli täna Tanel Kurbas 19 punktiga, Kriisa ja Augustas Peciukevicius lisasid 13 silma. Vastaste poolel tegid enim pahandust Peter Lorant (23 punkti) ja lõpus kolmestega nõelanud David Vojvoda (22p).

Kahe võiduni peetava seeria teine mäng on neljapäeval Ungaris.

Teistes veerandfinaalides võitis Türgi klubi Gaziantep kodus Minski Tsmo 59:58, Jekaterinburgi Ural jäi koduplatsil alla Ljubertsõ Triumfile 72:80. Neljandas paaris lõi Reggio Emilia kodus Rocki vahegrupivastast Samaara Krasnõje Krõljat 75:63.

Poolfinaali pääsemise korral ootaks Rocki poolfinaalis vastane Venemaa klubide omavahelisest duellist Urali ja Triumfi vahel.