Valitseva meistri CSKA kasuks lõi avapoolajal kaks väravat Seydou Doumbia, keda lahutab pärast eilset liiga parima väravaküti positsioonist vaid üks värav (hetkel on kirjas 11 tabamust).

Dünamol õnnestus üsna uskumatul moel siiski mängu tagasi tulla, kui 20 minuti jooksul, ajavahemikul 49-69 minut, löödi neli väravat.

Esmalt oli täpne endine Saksamaa koondise ründaja Kevin Kurányi, kes mängib Venemaa kõrgliiga meeskonnas juba aastast 2010. Viigivärava lõi aga Inglismaal kõrgelt hinnatud keskkaitsja Cristopher Samba, kes löögihetkel niivõrd kõvasti pead vigastas, et koheselt välja tuli vahetada.

Ka Dünamo võiduvärava autor ei vaja tutvustamist - Juri Žirkov. Juba aastaid Vene koondise vasakul äärel tegutsev kaitsja/poolkaitsja viis kodumeeskonna 62. minutil juhtima ning tegi 7 minutit hiljem oma endise koduklubi vastu seisuks juba 4:2, kui realiseeris kindlalt koondisekaaslase, CSKA väravavahi Igor Akinfejevi prohmaka.

Rumeenia vutilegendi Dan Petrescu meeskond kindlustas võiduga liigas neljandat kohta (38p), seejuures liidrist Peterburi Zeniidist (41p), kes tegi eile väravateta viigi Tomski Tomiga, lahutab neid vaid kolm punkti. CSKA on tabelis viies (34p). Liiga punane latern Mahhatškala Anži (12p) teenis hooaja esimese (!) võidu, kui oli kodus üllatuslikult 1:0 üle Kaasani Rubiinist. Mängu oli vaatamas ka endine Anži ja praegune Londoni Chelsea tähtmängija Samuel Eto`o.

Moskva Dünamo 4:2 Moskva CSKA