Taylor kirjeldas, kuidas Pistorius oli 2012. aasta septembris pärast vaidlust politseiga teinud oma auto katuseluugist välja naljaviluks ühe lasu.

Pistorius tõmmati esmalt Johannesburgis kõrvale kiiruseületamise eest. Politseinik nägi autoistmel Pistoriuse relva, võttis selle enda kätte ja tühjendas salve mehe vihapurset ennetades auto põrandale. Kui Pistoriusel lõpuks minna lasti, hakkas ta sõbraga nalja viskama valgusfoori tulistamise teemal.

"Oscar oli väga vihane," rääkis Taylor, kes istus samal ajal auto tagaistmel. "Nad tegid nalja ja ütlesid, et tahavad robotit (kohalikud seal valgusfoori robotiks - toim) tulistada. Kaks minutit hiljem nägin ma Oscarit oma relva võtmas ja auto katusest välja tulistamas. Väga vali heli. Nad mõlemad naersid."

Alles kaks päeva varem olid kohtus teemaks Pistoriuse "kangelasteod" ühes Johannesburgi resotranis, kus jooksja kogemata laua all lasu tegi ning siis oma sõbral süü enda peale palus võtta, mida ta ka tegi.

Pistorius on kohtu all nelja süüdistusega. Neist kõige tõsisem on oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi mõrvasüüdistus, ülejäänud kolm on erinevad tulirelva ebaseadusliku käsitlemise juhtumid.

Taylor oli Pistoriuse tüdruksõber enne kui Pistorius modelli ja juuratudengi Steenkampiga 2012. aasta lõpus käima hakkas. Lisaks eelkirjeldatule paljastas ta kohtule veel kahte juhtumit.

Kõigepealt olla Pistorius oma Pretoria kodu lähedal autost välja hüpanud ja pannud relvatoru vastu ühe musta BMW akent, mida ta arvas ennast jälitavat. Teine kord nägi ta Pistoriust relva haaramas, kui nad mõlemad kuulsid, nagu oleks midagi visatud vastu vannitoa akent.

"Oscar äratas mind üles ja küsis, kas ma kuulsin seda," ütles Taylor, märkides, et tema arvates võis selle heli tekitada ka torm. "Ta tõusis üles ja jalutas relvaga toast välja."