"Pariis-Nice`i trass ei ole tänavu väga mägine ning etappe vaadates, tundub sõit ühekülgne. Pole eraldistarti, ega meeskonnasõitu. Leidsime meeskonna juhtidega ühiselt, et võiksin minna hoopis Tirreno-Adriaticole," täheldas Kangert, kes saabus enne Itaaliasse minekut mõneks päevaks koju. Kangert usaldab end siin füsioterapeut Lauri Oti kätte, kes aitab viltusest istumisest kõveraks vajunud skeleti paika väänata.

Hooaja algusega on Kangert rahul, märkides, et esimest korda profikarjääris jõudis ta sõita juba veebruaris. "Andaluusia velotuuril oli päris hea minek. Tekkis isegi hirm, et võin liiga vara väga heasse vormi tõusta. Seepärast tegin pärast velotuuri tühjendavaid treeninguid ja loodan, et vormikõver tõuseb vähe hiljem. Tirreno-Adriaticol tahaks tulemust teha. Samas ei oska öelda, kas saan kokkuvõtte peale sõita, sest Michele Scarponile on see enne Giro d´Italiat suurimaks eesmärgiks," rääkis Kangert Delfile.

Kahel aastal järjest Vincenzo Nibali võiduga lõppenud Tirreno-Adriatico velotuur stardib tänavu 12. märtsil. Esimesel päeval on kavas 18,5 km pikkune meeskonnasõit, millele järgneb viis pikemat grupisõitu ning kirsina tordil 9 km pikkune sile eraldistart. Tuuri üldvõitja on selge 18. märtsil.