"Kuna tänasel istungil teatas prokurör, et Sergei Ussoltsevi, Aleksandr Kuliki, Valeri Mihhailovi ja Anton Sereda osas on sõlmitud kokkulepped, siis kohus eraldas nende isikute kohtuasja eraldi kriminaalasjaks. Eraldamise puhul läheb eraldatu teise kohtuniku menetlusse. Üldmenetlus ülejäänud süüditavate üle algab 21. aprillil," ütles Delfile ja Eesti Päevalehele Harju Maakohtu pressinõunik Kristina Ots.

Varem oli kokkuleppemenetlusega nõustunud endine Tallinna Kalevi mängija Deniss Jõgiste, kellele kohus mõistis 24. veebruaril tingimisi kolmeaastase vangistuse kolmeaastase katseajaga.

Riigiprokuratuur saatis detsembris kohtu ette 11 meest, kellest kaheksa on Narva Transi endised jalgpallurid. Lisaks eelnimetatutele on kohtu all veel Stanislav Tokarev, Maksim Gruznov, Sergei Leontovitš, Aleksandr Tarassenkov, Vitali Gussev ja Erik Grigorjev.

Neid kõiki süüdistatakse kuritegelikku ühendusse kuulumises ja suures ulatuses kelmuses. Süüdistuse järgi kuulusid mehed kuritegelikku ühendusse, mis tegutses 2011. aasta juunist 2013. aasta novembrini, mil tuvastati kokkuleppemängud 12 Eesti meistriliiga, kolmel UEFA Euroopa liiga, ühel Eesti karikasarja mängul ja ühel Leedus toimunud kohtumisel.