Mäng kestis kokku kaks tundi ja 46 minutit. Ainuüksi kolmas sett oli tund ja seitse minutit pikk. Görgesil oli kolmandas setis 4:1 eduseis, kuid Kanepi murdis end mängu tagasi. Seisul 6:5 servis Eesti esireket matši võidu peale, kuid Görges viis mängu tie-break'ini.

Kiires lõppmängus oli Görgesil 6:5 seisul matšpall, kuid sakslanna luhtas selle võimaluse topeltveaga. Järgmised kaks punkti kuulusid juba Kanepile, kes võitis matši 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (8:6) ning kohtub neljapäeval veerandfinaalis ameeriklanna Christina McHale'iga.

"See oli küllaltki üles ja alla mäng. Kord mängis üks paremini, kord teine ja siis jälle vastupidi. Mängisin lõpus paar punkti paremini ning seetõttu võitsingi selle väga tasavägise ja pingelise matši," rääkis Kanepi WTA kodulehele.

"Lõin oma eeskäelt ja servisin hästi ning proovisin olla argessiivne seal, kus ma sain. Ilmselgelt ei teinud ma seda alati perfektselt, kuid see tuli tähtsatel hetkedel välja."

Veerandfinaal McHale'iga peetakse neljapäeval mitte enne kella 17.30 kohaliku aja järgi (reede varahommikul 1:30 Eesti aja järgi).