Van Persie rääkis oma frustratsioonist avameelselt Hollandi telekanalile NOS. United kaotas eile võõrsil kaheksandikfinaali avamängus Kreeka klubile 0:2.

"Meie kaasmängijad hõivavad vahel ruumi, kus ma mängida tahan. Ja kui ma seda näen, on mul nendesse kohtadesse raske tulla. Seega see sunnib mind mu jooksusid kohandama sõltuvalt oma kaasmängijate asetusest. Ja kahjuks mängivad nad tihti minu tsoonides. Sellest on kahju," vahendab Daily Mail van Persie sõnu.

Van Persie parim võimalus tekkis teisel poolajal, kui ta oma nõrgema jalaga karistusalas sees löögile pääses, kuid selle kõrgelt üle lati põrutas.

"Kiirustasin selle löögiga. Sellest on kahju, kuna sul ei teki palju võimalusi. Seega kui mõni tekib, pead sa selle ära lööma," kommenteeris ta.

Hollandlane kaitses veel tule alla sattunud David Moyesit. "Ta töötab kõvasti nagu ka meie. Vahel me mängime hästi, kuid mitte alati. Õnn pole olnud meie pool. Lihtne on kellelegi näpuga näidata, kuid ma ei ole selline. Me peame ise paremini tegema. Kogu austuse juures, me peaksime olema võimelised seda meeskonda 2:0 või 3:0 võitma."