Kogu sügise otsis Raadik, ravides ise samal ajal suvel saadud hüppeliigesevigastust, omale klubi välismaalt, ent kuna sobivat pakkumist ei tulnud, liitus ta novembris Rakvere Tarva treeningutega.

"Rakveres end liigutama hakates oli tekkinud selline (Reinar) Halliku moodi ülekaal juba, aga nüüd olen jälle normaalkaalus," naljatleb Raadik, kelle Tarva-karjäär jäi oodatust lühemaks.

Sõbraga vägikaigast ei vea

Raadik otsustas aastavahetuse paiku TTÜ-sse siirduda, põhjuseks võimalus rohkem mänguaega saada. "Rakveres on pikkadest põhimehed Keerles, Laksa ja Jenkins ning ma nägin, et mulle mänguaega väga jaguma ei hakka. Nii tekkis ka endapoolne huvi TTÜ varianti proovida," selgitab 208 cm pikkune tsenter.

Rakvere Tarva ega selle peatreeneri Andres Sõbra kohta pole Raadikul ainsatki halba sõna öelda. "Suured tänud Andresele, et ta üldse helistas ja kutsus mind Rakverre. Mingit vägikaigast kindlasti ei maksa otsida, lahkusin puhtalt seetõttu, et rohkem mänguaega saada," kinnitab ta.

Enesekindlust napib

Ent ka TTÜ-s pole Raadik kahe kuuga loodetud mänguvormi leidnud, mullusest Pärnu hoost on ta veel kaugel. "Füüsiliselt olen sarnasel tasemel eelmisele hooajale, aga enesekindlus pole endiselt tagasi tulnud," nendib tänavu Eesti meistriliigas keskmiselt 6 punkti visanud mees. "Ja kui enesekindlust pole, siis on poole keerulisem hästi mängida."

TTÜ meeskonna ja selle õhkkonnaga on Raadik aga rahul. Muide, ta on ainus meeskonna liige, kes saab keskenduda korvpallile sajaprotsendiliselt - kõik teised käivad samaaegselt ka ülikoolis. 

"Meeskonna liikumised on mul selged, aga eks koostöö ja kokkumängu leidmine võtab veidi rohkem aega, sest (Kristjan) Makke oli meeskonnas nii kaua olnud ning minusuguse uue lüli asendamisel ei saagi loota, et kõik kohe perfektselt sujuma hakkab," leiab Raadik.

Rapla vastu vigu parandama

Juba homme seisab ülikoolimeeskonnal ees järjekordne Eesti meistrivõistluste mäng, kui TTÜ spordihoones võõrustatakse vana rivaali, mullu veerandfinaalis just neid konkurentsist välja lülitanud Raplat. "Loodame, et oleme seekord mänguks paremini valmis kui meie viimases omavahelises kohtumises." 

Tõepoolest, 1. veebruaril peetud mängus pidi TTÜ tunnistama Indrek Ruudu hoolealuste 79:64 paremust. "Vaatasime soojendusel, et (Andre) Pärn ei mängi ja võtsime mängu ilmselt liiga lõdvalt." Raadik on veendunud, et homseks mänguks ollakse paremini valmis.

Eelmisel teisipäeval tegi TTÜ oma selle hooaja publikurekordi, kui nende kodumängu Rakvere Tarvaga oli tulnud vaatama 850 inimest. "Oleks isegi tahtnud sellises mängus osaleda," nendib Raadik, kes jäi haiguse tõttu kohtumisest eemale. "Loodetavasti on homme sama palju inimesi saalis."

Neil, kes homme saali ei jõua, on võimalik mängu vaadata Delfi TV vahendusel.