Rakvere jäi kohe mängu alguses mitmepunktilisse kaotusseisu ning avapoolajale mindi juba Tampere meeskonna 51:40 juhtimisel. Rait Keerlese arvel oli selleks ajaks 16 punkti ja 7 lauapalli.

Teisel poolajal hoidis kodumeeskond vahet pikalt umbes kümne punkti piirimail, kuid kohtumise viimastel minutitel suutsid külalised suurendada oma edu 19 punkti peale.

Tarva parim oli neljandal veerandil viie veaga pingile langenud Keerles, kes kogus 21 punkti ja 12 lauapalli. Kristo Saage lisas 17 punkti, 6 lauapalli ja 6 korvisöötu, Silver Leppiku arvele jäi 14 punkti ja 7 korvisöötu. Soomlaste parim oli Benjamin Raymond 20 punkti ja 6 lauapalliga.

Nii kaheksandik- kui ka veerandfinaalides selgitatakse Balti liigas edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Tarvas ja Pyrintö peavad korduskohtumise Soomes juba kolmapäeval. Juhul, kui mõlemad meeskonnad võidavad ühe mängu, loetakse korvide vahet.

Teise Eesti klubina Balti liigas alagrupist edasi pääsenud Tartu Ülikool Rock peab kaheksandikfinaalmängud Läti klubiga Jekabpils 27. veebruaril võõrsil ja 3. märtsil kodus.