Kangur ja Ots tegid laupäeval kaasa Portugali autoralli meistrivõistluste etapil, Rali Serras de Fafe'l, kus olid stardis AT Rally Team Ford Fiesta S2000 autoga. Üheksast kiiruskatsest koosnenud rallil said eestlased teise koha, võitjatest Pedro Meireles - Mario Castrost (Škoda Fabia S2000) jäi lahutama 1,3 sekundit.

"Alguses võtsime rahulikult, et saada autoga "sina" peale ning seejärel hakkasime samm sammult kiirust tõstma. Ralli kõige pikema katse teisel läbimisel tegime ühes mahapöördes spinni ning kaotasime seal manööverdamisele umbes 15-20 sekundit. Muidu jään ralliga väga rahule, suurepärased teed, palju fänne ning väga nauditav auto AT Rally Team poolt. Vabalthingav mootor tuletas Honda aegu meelde," võttis Martin Kangur ralli kokku.

Soomes sõideti reedel ja laupäeval Soome autoralli meistrivõistluste teine etapp, kus oli stardis ka kaks Eesti meeskonda. Karl Kruuda-Martin Järveoja Ford Fiesta S2000 autoga ja SM2 klassi Soome meistrivõistluste liidrid Kaspar Koitla-Mait Laidvee N-rühma Mitsubishi Lancer EVO 9 autoga. Mõlemad meeskonnad kogesid vähemal või suuremal määral tagasilööke, kuid Karl Kruuda lõpuspurt tõstis ta oma klassi teisele kohale. Koitla ja Laidvee jätkavad Soome MV sarjas SM2 klassis teisel kohal.

Ralli esimesel päeval sõideti õhtusel ajal üks katse ja see polnud eestlastele kõige positiivsem. Kruuda ja Järveoja kaotasid pisut aega nende ees teelt välja sõitnud Jarkko Nikarast möödumisel. Tulemuseks absoluudi 9. aeg, kaotusega katse võitnud Joni Nikkole 19,3 sekundit. Omas klassis olid nad viiendal kohal. Koitla ja Laidvee jaoks algas ralli vähe kehvemini, esimese katse stardis andis järgi tagadiffer ja katse järel olnud hoolduses ei piisanud ettenähtud ajast, et see ära vahetada. Nii jäädi hoolduses väljumisel 12 minutit hiljaks ja see tähendas kohe 2 minutilist ajatrahvi. Nii olid mehed avapäeva järel absoluutarvestuse 73. kohal, omas klassis oli nende koht 11.

Teist päeva alustasid mõlemad Eesti meeskonnad sõites katsetel absoluudi esikümnes või selle piiril olevaid aegu. Kruuda ja Järveoja suutsid viimastel katsetel tempot tõsta ja viimase katse võiduga tõusid nad absoluutarvestuse neljandale kohale, katse varem olid nad omas klassis tõusnud teiseks ja sellel kohal nad ka ralli omas klassis lõpetasid. Klassivõitja Ari Vihavainen jäi 18,3 sekundi kaugusele.

Kaspar Koitla ja Mait Laidvee parandasid oma positsiooni SM2 klassis pea iga katsega, viiendal katsel tõusti kuuendale kohale, kahe viimase katsega see koht enam ei muutunud, kuigi mehed pingutasid kõvasti, viiendal kohal klassis lõpetanud Atte Kivioja edu nende ees oli 15 sekundit. SM2 klassi võitjateks tulid Juha Salo ja Marko Salminen (Mitsubishi Lancer EVO X), kes tulid ka Vaakuna ralli üldvõitjateks. Esmaste mitteametlike arvutuste kohaselt on Koitla ja Laidvee Soome meistrivõistlustel SM2 klassi teisel kohal (47,5 p), liidriteks tõusid ralli teisel kohal lõpetanud Joni Nikko ja Jarno Ottman, kellel on kogutud 50 punkti.