Portaal Motorsport.com on avaldanud 42-autolise sõitjate nimekirja, kes 13. aprillil Silverstone'i ringrajalt startivas sarjas osalevad ning Korjuse leiab selles nimistuses 99. stardinumbri alt. Eestlase võistlusmasinaks on McLaren MP3-12C GT3.

Sarjas võisteldakse kolmes eri klassis - LMP2 (13 sõitjat), LM GTE (13 sõitjat) ja GTC (16 sõitjat). Korjuse tiim kuulub viimasesse seltskonda.

Korjuse tiimi teises autos sõidab 36-aastane mehhiklane Ricardo Gonzalez. Prantsusmaal baseeruv ART tiim on seejuures üks tuntumaid vormelitiime allpool kuninglikku F1-sarja. Selle üks asutajaid ja tiimipealikke on Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) presidendi Jean Todti poeg Nicolas Todt.

Euroopa Le Mansi sari (ELMS) on kraadi võrra madalam sari kui kestvussõidu MM ehk WEC (World Endurance Championship). ELMS-i võitjatiim ja teise koha omanik tagavad vabapääsme mainekale Le Mansi 24-tunni sõidule.

ELMS sarja esimene ametlik testisõit toimub 1.-2. aprillini Marseille's. Sari koosneb viiest etapist, mis peetakse Suurbritannias (Silverstone), Itaalias (Imola), Austrias (Red Bull Ring), Prantsusmaal (Paul Ricard) ja Portugalis (Estoril).