"Raske on seletada, miks me turniiril nii vähe skoori tegime. Üks värav tänases mängus on selgelt vähe," selgitas Biljaledtinov alustuseks. Venemaa viskas viie mänguga vaid 8 väravat. "Meil on mängijaid, kes klubides väga palju skoori teevad. Aleksandr Ovetškin on vist visanud 40 väravat sel hooajal. Siin juhtunule mõistlikke seletusi pole. Ebameeldiv olukord, kahtlemata," lisas Venemaa peatreener, kes ei kavatse Sotši mängudele kauemaks jääda, ent televiisorist lubas hokiturniiri ikkagi jälgida.

"Ma ei saa mängijate kohta öelda ühtegi paha sõna, kõik valmistusid innukalt. Kahjuks vedasid mõnes kohas alt individuaalsed vead. Miski järelikult häiris meeskonda, et kõik ei laabunud. Võtan kogu süü ja vastutuse enda peale," lisas ta. "Liigset survet mina isiklikult ei tundnud. Loomulikult tajusin, milline vastutus meie õlgadel on, aga töötasime professionaalselt ja tegime kõik endast oleneva."

Neli aastat tagasi Vancouveris kaotas Venemaa samuti veerandfinaalis, toona hilisemale võitjale Kanadale. Kas Soomele hea enne?

Biljaledtinov soovib muide Venemaa koondise peatreenerina jätkata, aga mõistagi ei ole ta selles küsimuses otsustaja rollis.