Kas Austria meeskonna noorem põlvkond suudab tiitlit kaitsta või näeme olümpiakulda favoriidi Jaapani kaelas? Võistluse otseülekanne algab Viasat Sport Balticus kell 19:10.

Teisipäev algab eestlaste jaoks omade seltsis, kui kell 8:55 läheb starti mäesuusataja Triin Tobi. Kell 11:25 saame kaasa elada kahevõistlejatele Kristjan Ilvesele, Han Hendrik Pihole ning Karl-August Tiirmaale. Medaliheitlus jätkub kell 15:00 meeste kiiruisutamise 10 000 meetri finaaliga. Teisipäeval jätkub ka jäähokituniir. Tagasi on ka jalgpalli Meistrite liiga, kus on omavahel vastamisi Leverkuseni Bayer ning Pariisi Saint-Germain, otseülekanne algab kell 21:35.

Ka kolmapäeva hommikul on stardis üks Eestit esindav mäesuusataja, kui kell 8:55 näeme meeste suurslaalomi otseülekandes Warren Cummings Smithi. Ka pärastlõuna möödub eestlaste seltsis, kui toome teieni otsepildis meeste murdmaasuusatamise meeskondliku sprindivõistluse ning laskesuusatamise segateatevõistluse. Päevale paneb põneva punkti kell 21:35 algav jalgpalli Meistrite liiga mäng Londoni Arsenali ning Müncheni Bayerni vahel.

Neljapäevane olümpiaprogramm möödub freestyle suusatamisega. Selle vahele mahub ka meeste kahevõistluse teatevõistlus. Õhtu naelaks on korvpalli Euroliiga kohtumine Kreeka gigantide Ateena Panathinaikose ja Pireuse Olympiakose vahel.

Reedel hakkavad kaua oodatud meeste jäähoki poolfinaalid, mis on otsepildis eetris kell 14:00 ja 19:00. Oma lõpu leiab ka meeste curlinguheitlus, kus pronksimäng on otse-eetris juba ennelõunal, kell 10:30. Õhtul on eetris taas korvpalli Euroliiga, kus vastamisi Madridi Real ja Kaunase Žalgiris.

Nädalavahetusel jagatakse olümpial viimased medalid. Enim tähelepanu tõmbavad endale kindlasti murdmaasuusatamise maratonid ja jäähoki medalimängud. Pühapäeval kell 18:00 näitame otsepildis ka suurejoonelist olümpiamängude lõputseremooniat.