KK Pärnu oli kohtumiseks hästi valmis, saades kiire algedu. Mida minut edasi, seda rohkem hakkas end leidma ka kodumeeskond, kuid pärnakad hoidsid liidripositsiooni kindlalt enda valduses, juhtides esimese veerandaja järel 29:26. Ka teisel kümnendil hoidis Pärnu klubi kerget eduseisu. Aina aktiivsemaks muutus ka Nevezis, kuid poolaja võitis siiski Pärnu 46:44.

Esimest korda kohtumise jooksul läks Nevezis juhtima pärast riietusruumist tagasi tulekut. Pärnu ei saanud kuidagi enam Leedu klubi pidama, vaid omakorda Eesti meeskonna jõud rauges ning pärnakad lasid leedukatel teha 22:3 vahespurdi. Seetõttu oli enne otsustavat kümmet minutit peal juba Nevezis 68:55. Viimasel veerandajal Pärnu enam kodumeeskonnale ohtlikuks ei saanud ning Leedu klubi võttis kindla 88:73 võidu.

Pärnakate resultatiivsemad olid Rannar Raap 16 ning Nemanja Milkjovic 15 punktiga. Janis Vahter lisas 12 ning Brett Nõmm 11 silma. Üleplatsimees oli Nevezise poolelt Tauras Jogela, kes viskas 21 punkti. Teda toetasid Sarunas Kulevicius 14 ning Arminas Kelmelis 13 silmaga.