"Viimane nädalavahetus Manfieldis oli väga kogemusterohke," kommenteerib eestlane. "Ajasõitudes ebaõnnestusime mitmel põhjusel. Kindlasti oli see endale suureks kogemuseks ja õppetunniks. Võistlussõitudes pidin seega tagantpoolt startima ja selle hooaja eriti kõrge konkurentsi tõttu olid rivi keskel riskid suuremad. Viimases sõidus New Zealand Grand Prix'l sõidetud kiireim ringiaeg näitab aga head kiirust, mille ma soovin Euroopa hooajaks endaga kaasa tuua ja seda ainult paremaks töötada."

Saavutatud tulemustest rohkem hindab Martin ise viie nädalavahetuse jooksul toimunud võistlussõitudest saadud kogemusi. Kohanemine võõraste radadega, võistlusi nii kuival kui märjal rajal, kihutamine eriti tihedas konkurentsis - need on kõik kogemused, mis on hindamatud silmas pidades eelseisvat hooaega vormel-Renault 2.0 Eurocup sarjas. Ja kindlasti jäi saavutatut kroonima maineka New Zealand Motor Cup karikavõit.

"Uus-Meremaal olen viie ülimalt tiheda võistlusnädala jooksul saanud pea terve hooaja jagu kogemust," ütles vormelisõitja kokkuvõtteks. "Minu arvates töötas Toyota Racing Series ideaalselt ettevalmistusena peagi algavaks Eurocupiks. Sain palju harjutada ja tunnen, et olen mitmel tasandil parem sõitja kui enne seda."

Peagi, veebruari viimastel päevadel seisavad aga eestlasel ees juba Eurocup sarja esimesed testisõidud Hispaanias, Motorlandi ringrajal.