Tänavu kolmel maailmakarikasarja etapil punktikohale ehk 30 parema hulka jõudnud Peeter Kümmel ütles, et sprindirada on väga raske. „Kõik tänavused uisutehnikavõistlused on olnud alla kolme minuti. Homme tõotab sõidule kuluda neli minutit, kui on samasuguse sulailma nagu täna. Pehmel rajal võib sõit kujuneda kuni 30 sekundit aeglasemaks,“ nentis ta Delfile ja EPLile Sotšis.

Kümmel ütles, et sõiduvorm on hea, aga ta ei tea, kui hea. „Mäestikuoludega kohanemine pole olnud kerge. Loodan, et homme tuleb sama hea enesetunne, kui viimasel võistlusel kümme päeva tagasi Dobbiacos,“ sõnas ta.

Koos Kümmeliga keskmäestikulaagris Itaalias olümpiaks valmistunud Siim Sellis ütles, et ka talle andis Dobbiaco võistlus enesekindlust. „Seal tegin oma elu parima uisusprindi, see näitas arengut,“ tõdes ta.

Raido Ränkel on Eesti koondise ainuke universaalne suusamees, kes keskendus olümpia eel Šveitsis Davosis treenides nii sprindile kui ka 15 km klassikasõidule. „Homse neljaminutilise sõidu jooksul saan pildi, mis seisus olen. Kui saan 30 parema hulka, saan veel parema pildi,“ tõdes ta.