Delfi kohtus Georgiga ralli hooldusalas M-Spordi boksi juures pärast 11. kiiruskatset, kui Tänaku masinat parasjagu putitati ja rallimehed lõunat sõid. Mõlderi endine paarimees oli tulnud just telgist õue kohvi jooma, samal ajal kui Mõlder veel ninapidi paberites tuhnis.

"Eks ta vaatab veel oma legendi üle. Mingid kohad jäid vist natuke tähelepanuta. Parandab neid ja üritab paremaks saada," rääkis Gross, millega Mõlder pausi ajal täpsemalt ametis oli.

"Siin on tase niivõrd palju kõrgem ja eksimusi sisse ei saa lasta. Eks tal ole raske, aga arvan, et üldpildis saab ta hakkama. Otil samamoodi. Nii pikk vahe on olnud ja talvel pole ta ammu sõitnud. Kindlasti on poistel väga raske, aga ma usun neisse. Siiani on kõik väga hästi."

Grossid on Rootsi rallil viibinud eile lõunast saadik ning põristamist üldiselt ikka vahetult raja äärest vaadanud. "Praegu oleme väga rahul. Eile oli (Tänakul) uskumatu kiirus, see oli täiesti üllatav. Täna on väikseid näpukaid olnud, aga üldiselt on ju kõik väga hästi," sõnas Georg.

Mis positsioonil Tänak homse päeva lõpuks võiks ralli lõpetada, Georg ennustada ei tahtnud. "Ei taha midagi arvama hakata. See on ralli ja ma tean väga hästi, et iga pisem viga võib lõppeda väga kurvalt. Loodame lihtsalt parimat," ütles ta.

Vaata videot!