Uue koduklubi juures on Hallik koos tänasega viibinud kolm päeva.

"Praegu käib naljakal kombel Oradea ja Craiova klubide vahel paras sõda. Probleemiks homne mäng, kus meeskonnad juhtumisi omavahel kokku lähevad. Craiova venitab üleminekuloaga. Neil on võimalik venitada maksimum 7 päeva ja seda nad üritavadki ära kasutada, et ma mängida ei saaks," rääkis Hallik pingelisest olukorrast kahe meeskonna vahel.

"Eks ta raske oleks mängida kahe trenni pealt, aga küll saab. Timmu paneks ka äkki harjumusest paar söötu mulle," vihjas Hallik endisele tiimikaaslasele Sten-Timmu Sokule.

Sel hooajal FIBA EuroChallenge´i alagrupiturniiril osalenud Oradea jagab Rumeenia liigas 11 võidu ja 4 kaotusega teist kohta. Sarnane võiduprotsent on ka Ploiesti Asesoft meeskonnal. Liiga liider on 13 võidu ja 3 kaotusega Sibiu Atlassib. Craiova on võiduprotsendilt kuues (10/6).

Oradea meeskonda kuulub kirjade järgi kuus välismaalast ja Hallik oleks seitsmes. Seega tekib olukord, kus kõik välismaalased ei saa igas Rumeenia liiga kohtumises kaasa lüüa, kuna liigas on kasutusel kuue välismaalase limiit.