Chelsea võitis eile Cityt Branislav Ivanovici 32. minuti väravast 1:0. Liidril Arsenalil on koos 55 punkti, Cityl ja Chelseal kummalgi 53. Liverpool on 47 punktiga neljas.

Küsimusele, kas Chelsea võib tulla esimest korda nelja aasta jooksul meistriks, vastas Mourinho pressikonverentsil: "Ma ei ole sellega nõus. Me kaotasime punkte kodus West Bromwichi ja West Hami vastu, kaotasime Stoke'ile ja Newcastle'ile. Oleme alles arengujärgus tiim, kuid selline esitus aitab meil nii taktikalistelt kui ka mentaalselt kasvada. Ma arvan, et see oli fantastiline."

"Järgmise hooaja eel võime mina ja mu mängijad avameelselt öelda, et oleme küpsed, valmis esimesest päevast alates ja liiga võitjakandidaadid. See hooaeg kulub meil evolutsiooniks. Me võidame tiitli, kui City selle kaotab."

Mourinho jätkas: "Arsenal on mitu mitu aastat evolutsiooni kallal töötanud. Meie teeme sel hooajal seda, mida Arsenal on ehitanud aastaid. See, et me tuleme siia bussi parkima ja võidame õnnega pooleks 1:0, ei tähenda midagi. Areng on palju tähtsam."

Portugallase arvates on Chelsea kolmest liidrist kõige ebatõenäolisem pretendent tiitlile. "Kaks hobust ja väike hobune," iseloomustas ta jõudude vahekorda. "Väike hobune vajab piima ja õpib alles hüppama."

City peatreener Manuel Pellegrini eilsest mängust: "Kaotasime hea meeskonda vastu, kes mängis väga hästi. Oli väga tasavägine mäng ning neil oli õnne see võiduks pöörata. See oli otsustav mäng Chelsea, mitte meie jaoks. Oleks me võitnud, oleks me neist kuue punktiga ees. Nüüd oleme kahe punktiga Arsenalist maas. Meil on veel punkte, mille eest mängida (täpsemalt 42 - toim)."